dimanche 3 mai 2009

LINK AL WEBQUEST

Adjunto el webquest realitzat. A la cuina ens entenem. Preten l'aproximació de les cultures mitjançant la cuina i la música:


 

2 commentaires:

  1. Uns dels plaers de la vida són la música i la cuina, m’agrada molt la proposta d’aquesta WQ en que es planteja apropar les diferents cultures a través dels sabors i la música. És una bona manera de coneixer gent d'arreu del món que viu a Catalunya aprendre a veure amb altres ulls qui són i com són. Realment es pot veure com és Catalunya des d’una perspectiva on afavorirà trobar els referents que li siguin prou significatius, en aquest cas no es tracta de “transmetre la cultura majoritària” (valors universals), per altra banda s’evita l’homogeneïzació i per tant l’etnocentrisme, de manera que es promou el diàleg intercultural

    Considero que és una bona manera de conèixer la diversitat cultural, les diferents maneres d’entendre el món i que cal intentar posicionar-se per entendre les diferents realitats, es pretén augmentar l’interès per l’altra cultura.

    RépondreSupprimer
  2. Hola de nou Jordi!
    M’he tornat a mirar la teva Webquest i et voldria comentar un parell de cosetes:Trobo a faltar la temporalització i em preguntava com ho farien els alumnes per fer els menjars (dels restaurants) a la classe. Les receptes són elaborades(necessiten molts ingredients,cuina..).
    Per altra banda el tema el trobo molt encertat perquè té en compte la diversitat cultural a l’aula. També vull felicitar-te pels mapes interactius en la presentació de les músiques del món per continents.

    Una abraçada i sort!

    RépondreSupprimer